X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Hvad synes du om filmen?


Svar
KalicolaKalicolaSkrevet 19/06-06 12:07 
Jeg tænkte at vi kunne lave en tråd hvor vi skrev kort om en film man lige har set, dvd, bio, tv, ligemeget.. Kunne være spændende at høre hvad alle i andre syntes om forskellige film, jeg kan da lige starte, og så kan man lige advare med en "spoiler" hvis i har i sinde at afsløre noget fra plottet.

The Fast And The Furious 3
Meget skidt film. Dårlig handling, hovedpe... Se hele indlægget
For The Love Of The Game
5'271 emne(r).

Svar
millenniummillenniumSkrevet 02/12-14 09:18 
Gad vide om det er filmindustriens tegn på et opgør med det shaky-cam helvede vi har levet under i årevis? Jeg vil have stramt komponerede billeder hvor man kan se hvad der foregår. Mere Michael Mann agtigt.
The medium is the message.
SuperMikkelSuperMikkelSkrevet 02/12-14 10:25 
Uden at have set Fury, som det lyder til jeg skal have gjort, så troede jeg faktisk det var en genindspilning af Lebanon. En også god og ganske overraskende film om et tank-crew.

Lebanon
AzzkikrAzzkikrSkrevet 03/12-14 23:40 
Slutningen af Fury ødelagde totalt filmen for mig.

Som jeg også skrev til Interstellar, så kan jeg slet ikke det seriøst når film plots er baseret på at personerne i filmen, tager nogle helt åndssvage beslutninger og så bage et eller andet små-emotionelt lala lir af på dette. Det er så dovent og uoriginalt lavet.

Lidt en skam, da filmen ellers er ganske solid indtil slutningen.
AzzkikrAzzkikrSkrevet 12/12-14 01:21, rettet 12/12-14 01:26 
Hobbitten 3.

Gik ind til denne her film uden de store forventninger som jeg havde til de forrige film, hvilket skulle vise sig at være fornuftigt. Jeg synes faktisk det er den bedste del af Hobbit trilogien, men det siger heller ikke så meget igen.

Generelt er det en ok film imo, omend slutningen var latterlig. SPOILER-TEKST:
Ørnene redder dagen igen igen...igen
Dialogen er mildt sagt elendig i flere af de vigtige/emotionelle scener som skal fange publikum, men det fejler totalt og overbeviser overhovedet ikke.

Derudover er det værste ved filmen nedenstående.

SPOILER-TEKST:
Den næsten 'expendables-agtige' scene hvor gandalf reddes af Sauruman, Galadriel og Elrond. De fik lige deres 5 minutters spotlight/indhop med helt håbløse replikker og så er de ellers AWOL resten af filmen. "Leave sauron to me" siger Sauruman og så sidder hele salen ellers resten af filmen og venter på noget mere, men der sker aldrig noget mere, mildt sagt hovedrystende.

Det var en underlig halv-cameo de 3 skulle have i filmen. Samme gælder radagast og ham bjørnemanden til sidst.

SPOILER-TEKST:
Tauriel og Kili "romancen". Når nu de havde valgt i del 2 at gå den vej, hvorfor i alverden gør de så ikke noget mere ud af det? Det virker næsten som om at de har fortrudt det i 3'eren og med vilje gør det så overfladisk og ligegyldigt som overhovedet muligt. De gør lige et forsøg til sidst i filmen, der så falder helt til jorden pga tåkrummende ringe dialog mellem Tauriel og Thranduil


Lækkert trilogien endelig er overstået så man ikke behøver tænke mere på det. Kudos PJ on a job....done.
Soren47Soren47Skrevet 12/12-14 08:21 
Det med Saruman var jo bare en henvisning til hvad der sker i Ringenes Herre. Jeg forventede i hvert fald ikke mere.
Ellers er jeg enig :) Der er generelt meget der kunne have været bedre ved Hobbittenfilmene.
millenniummillenniumSkrevet 12/12-14 08:44 
Hobbitten 2 var for mig helt urimelig skuffende og trættende. Jeg tror jeg sad og dimsede med mobiltelefonen mere end jeg så filmen, så det er virkelig svært at trække sig igang til 3'eren. Måske først når den ligger på Netflix.
The medium is the message.
SumezSumezSkrevet 12/12-14 09:02 
Azzkikr>
SPOILER-TEKST:
Ørnene redder dagen igen igen...igen

Det er længe siden jeg har læst bogen.... men så vidt jeg husker er dette faktisk første gang man overhovedet ser noget til dem, mens filmen har smidt dem ind tidligere i historien hvor de slet ikke hører til?
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
AzzkikrAzzkikrSkrevet 12/12-14 14:40 
Det skal jeg ikke kunne sige, jeg har ikke læst bogen. Det hjælper nok heller ikke at jeg allerede fandt dem trættende i Lotr som jeg jo har set først.

Men generelt er det jo helt håbløst/fantasiløst at de ørne skal redde dagen gang på gang når det ser aller værst ud. De ørne er jo åbenbart ganske uovervindelige, lidt dumt de altid venter til sidste øjeblik med at ringe efter dem...

Soren47>
Det med Saruman var jo bare en henvisning til hvad der sker i Ringenes Herre.

Klart, men det virkede dumt, fordi:

SPOILER-TEKST:
Det er 60 år før Sauruman overhovedet ved at ringen er fundet og han siger selv i samme scene at Sauron ikke er nogen trussel så længe han ikke har ringen. Derfor giver det jo ingen mening at hentyde til at Sauruman allerede på daværende tidspunkt skulle have skiftet side.

Som sagt virker det mest af alt som en cameo, at de tre der lige skulle have 5 minutters action vs de 9 + sauron som en slags fan service eller w/e. Det virkede i hvert fald for mig malplaceret når der ikke blev fulgt op på det overhovedet i resten af filmen.

Så kunne de næsten ligeså have været konsistente og misbrugt ørnene til at redde gandalf igen...
JmogJmogSkrevet 12/12-14 20:15 
Hvis vi nu skal tage de kronologiske briller på, så er det "første" gang vi ser ørnene og det er det samme tidspunkt som i bogen. Hele pointen med ørnescenen i slutningen af LOTR-trilogien er jo faktisk at Frodo tror han drømmer, fordi "det var jo Bilbo det skete for". Nærmest også for at binde en fortællemæssig løkke på det hele.

Men ja, de ER kavalleriet, som man godt kan beskylde for at komme liiiige lovligt sent hver gang :-).

Jeg synes også Dol Guldur-scenen var lidt unødvendig. Den er næsten helt sikkert blandt de scener der ikke var med, da de var færdige med de to planlagte film og studiet så besluttede sig for at tre film ville tjene mere ind. En del scener fra treeren blev flyttet så de var i toeren istedet. Toeren består reelt af scener beregnet til de to andre plus nye scener. Dol Guldur passede så kronologisk bedst til starten af treeren. Galadriels scene faldt desværre helt til jorden for mig. Det virkede kikset.

Men generelt var jeg fremragende underholdt. Skuespillet, særligt fra Richard Armitages (Thorin) side, skinnede også virkelig. Hans gradvise vanvid var en fryd.
AzzkikrAzzkikrSkrevet 13/12-14 01:20, rettet 13/12-14 01:34 
Det er ikke første gang vi ser ørnene. Gandalf kaldte også på dem i den første del, da de er på røven oppe i de træer der.

De bliver (mis)brugt som "outs" i første og tredje del af hver serie. Det er da fesent, ligegyldigt om det er i bogen eller ej.
JmogJmogSkrevet 13/12-14 04:35 
Ahh, det er da også rigtigt. Det er vist Peter Jackson fremfor Tolkien der misbruger dem. Jeg kan i hvert fald ikke komme på hvorfor ørnene skulle komme der. Hele subplottet med at de jages af orker er en film-ting. Der er vist ikke en eneste ork i bogen før det sidste slag.
AzzkikrAzzkikrSkrevet 13/12-14 13:33 
Så vidt jeg har læst mig til er ørnene nu også der i bogen, men det er mod nogle warg/goblins, ikke Azog der slet ikke lever i bogen.

Når nu PJ tog sig så mange andre friheder i forhold til bogen, kunne han vel godt have fundet på nogle mere originalt end at koge mere suppe på de ørne.
DarkenDarkenSkrevet 21/12-14 03:23 
Hvad enten det er Tolkien eller ej, så er de ørne bare deus ex machina og er irriterende fordi hvis man blot kunne overtale dem til at gå det ekstra stykke, kunne mange ting være undgået (f.eks. at flyve hele vejen til Erebor eller Mount Doom i LOTR) og historien (hvad enten i bog eller film) ville have været bedre uden dem.

Men jeg synes det var god underholdning og humoristiske karakterer (som Alfred) var lavet med en vis grad af troværdighed. Og de småting jeg synes kunne være lavet lidt anderledes er trivielle i den store helhed.

SPOILER-TEKST:
Hvor jeg synes Thorins galskab er godt præsenteret, så var guldet der sluger ham lige i overkanten, så var det lige før med skyggen af Smaug i guldet meget bedre og visuelt passende. Kan godt lide effekten hvor man ændre hans stemme når han snakker om guldet.

SPOILER-TEKST:
Kili's død kedede mig, optakten var for langtrukken og ærligt synes jeg at lige her, ville "shok" effekten med en pludselig død, ville have været bedre. Synes det var rimeligt klart fra starten at det forhold nok skulle få en tragisk ende.

SPOILER-TEKST:
Thorins kamp mod Azog er direkte åndsvag. Azog fremstår som en stærk og intelligent leder. Men så stiller han sig på en frosen flod og bliver ved med at hamre huller i isen hele vejen omkring sig og når han så dratter i, er manglen på dramatik, en så klar indikation at kampen ikke er ovre, at scenen taber alt betydning.

SPOILER-TEKST:
Hele scenen med Saruman, Galadriel og Elrond, virker også for mig som den er smidt ind med et skohorn. Jeg kunne dog godt lide måden de 9 blev introduceret på, hvor Galadriel selv siger "Nine for mortal men, doomed to die".
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
JmogJmogSkrevet 21/12-14 14:07, rettet 21/12-14 14:08 
Du mener Fili :-)

Min platte humor skulle virkelig holde sig tilbage i scenen hvor SPOILER-TEKST:
hun kysser den døde Fili. Jeg fik stor lyst til at råbe "Nekrofili!!"

Jep, jeg har dårlig humor.
DarkenDarkenSkrevet 21/12-14 19:01 
Nej det er Kili... men du fik mig altså ind på IMDB for at dobbelt checke ;)
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
millenniummillenniumSkrevet 22/12-14 00:01 
Lone Survivor (netflix)

Fåååårk en omgang amerikansk militær-liderlig hyldest til deres soldater. Trods den flotte filmfotografering så er der ikke meget interessant handling. Og så anvendes den gamle 80'er krigsfilm-kliche: En fjende dræbes af ét skud, men amerikanske soldater kræver cirka 10 skud og en masse tæsk før de bukker under. Giv mig Black Hawk Down, tak.
The medium is the message.
JmogJmogSkrevet 22/12-14 00:12 
Darken>
Nej det er Kili... men du fik mig altså ind på IMDB for at dobbelt checke ;)

Pis! Så dur min pun jo ikke :-D
millenniummillenniumSkrevet 01/01-15 19:29 
Godzilla:

På den ene side; smadder flot film og med rummelig loyalitet til ikonets japanske oprindelse. Et par uventede drejninger, rigtig god begyndelse. En film jeg sagtens kan se nogle flere gange.
På den anden side: sidder lidt med følelsen af uindfriet potentiale. Og så gider jeg ikke film der bruge faretruede børn for at engagere os. Det er så unødvendigt
The medium is the message.
jaesjaesSkrevet 03/01-15 18:44, rettet 03/01-15 19:00 
The Living Daylights:

Jeg ved ikke, om jeg tidligere har set den hele, i så fald er det nok mindst 20 år siden. Så det var et ret frisk kig. Den er overraskende kompetent - måske bedste plot i en Bond-film, dvs. lidt over middel, og skuespilmæssigt bliver det umiddelbart til en andenplads efter Sean Connerys typiske præstationer som Bond.

Det er også en interessant afstikker, med en Bond der virker mere som et menneske end en tegneseriefigur end normalt. Der er som ofte nævnt skruet lidt ned for de typiske Bond-elementer i filmen, men det er kun de (næsten) fraværende cheesy oneliners, der for alvor gør forskellen, så som variation er det en værdig Bond-film.

EDIT: Glemte Skyfall - den kan naturligvis ikke helt hamle op med Skyfalls plot :)
la0sla0sSkrevet 03/01-15 22:36 
Jeg synes faktisk Skyfall har et frygteligt plot, og er den mest tegneserie-agtige Bondfilm af Craig-filmene. Det er en dygtig instruktør der formår nogenlunde at holde sammen på det, men den giver mindre mening end de fleste Bondfilm gør (i hvert fald de nye). Jeg må sige at Casino Royale, og overraskende nok Quantum holder bedre end Skyfall når jeg ser dem. Og det er primært på manusplan at Skyfall er problematisk. Jeg vil faktisk sige ufrivilligt komisk. Delen omkring angrebet på London er ret så hul i hovedet, at have en skurk der skal så mange krumspring igennem for at lade sig selv tage til fange og i tredje akt opfører Bond sig som om taktik er en by i Rusland.

Skyfall er mere en samling flotte scener og Bond-ideer der skal hylde 50 år med Bond. Roger Deakins filmer det flot, omend det til tider forkommer meget konstrueret (eksempelvis skuddet af Bond på båden da de sejler mod øen, det ligner mere en reklame end en film).
Hvad sker der?
KillerBean2KillerBean2Skrevet 03/01-15 23:33 
Jeg var ret blæst væk af Skyfall, da jeg så den i biffen. Men da jeg genså den på tossekassen forleden, og den skulle stå sin prøve på et almindeligt usselt 32" fladskærms-TV, røg luften ret hurtigt af ballonen. Den lever stort set kun højt på flotte billeder og lækker lyd. Som la0s også nævner, har den en tendens til at servere scener med ret voldsom tegneserie-logik, men gør det hele tiden med en forholdsvis alvorlig tone. Det ender hurtigt med at blive ufrivilligt komisk.

Bond-film er, efter min mening, bedst, når de er ærlige omkring deres egen tåbelighed (uden det kammer helt over).

Jeg synes også, det er ret morsomt, at Bond-fans ofte basher Brosnan-perioden, netop pga. tegneserie-logik, men i samme åndedrag nævner Connery-filmene som de bedste. Den første håndfuld film er nærmest rene skoleeksempler på rendyrket smadret tegneserie-logik... hvilket er helt fantastisk :D
AV Intelligent Terminal
millenniummillenniumSkrevet 03/01-15 23:51, rettet 03/01-15 23:52 
Synes det samme. :-P

Sam Mendes er en eminent teaterinstruktør som kan skabe scener og kulisser som ingen anden, men selve manuskriptet til Skyfall har virkelig efterladt ham i støvet. Manuskriptforfatternes arbejde nok den største svaghed i nutidens filmindustri, så symptomet er generelt IMO.

Jeg er lidt ude i et revisit til License to Kill. Husker den som overraskende kompetent.
The medium is the message.
nerosnerosSkrevet 04/01-15 00:02, rettet 04/01-15 00:06 
Jeg synes Skyfall var flot i biografen den gang men har det ligesom Killerbean2. Efter jeg genså den forleden dag i kuk-kassen var den ikke nær så god som husket da jeg så den i bio. Plottet er bare ikke særlig storslået på nogen måde overhovedet. Jeg har set Bond film med meget bedre og crazy plots, som jeg også mener er derfor James Bond film holder. Jeg savner humoren og sen 80'ernes bond karaktere. Timothy Dalton gjorde det godt.
Bashful Neophyte
la0sla0sSkrevet 04/01-15 00:03 
Men prøv at gense Quantum. Jeg var dybt skeptisk da jeg havde set den, og det er ved gud ikke et mesterværk, men den er noget bedre ved gensyn. Plus den har en del "agentværk", eksempelvis med hans snigeri i operaen. Jeg synes den holder ok i dag.

Havde det i øvrigt også ok da jeg genså Tomorrow Never Dies. Den er heller ikke fantastisk, men heller ikke en ringe Bondfilm, derefter gik det dog helt galt med Pierce.

Ved ikke om i har sendt Everything or Nothing-dokumentaren om Bond. Den er på Netflix. Brosnan sidder selv og griner af hvor absurd det hele blev med historierne.
Hvad sker der?
nerosnerosSkrevet 04/01-15 00:06 
Enig omkring Quantum den er slet ikke så ringe som husket sjovt nok ;-)
Bashful Neophyte
jaesjaesSkrevet 04/01-15 00:13, rettet 04/01-15 00:16 
Skyfalls plot er på ingen måde nuanceret eller et mesterværk, men lever man med det som det er, har det IMO flere kvaliteter - det flyder godt og binder fint Bond-elementerne sammen.

Die Another Day er stadig på min top 3, selvom alle hader den, og den er så tegneserie som det kan blive i nyere tid :P

Netop fordi den er så meget Bond, og fordi actionen var 100 kilometer bedre end de tidlige Bond - disse film er dog ligeså langt ude og fede som B-film. Hver Bond-periode tilbyder (heldigvis) noget lidt forskelligt og kan ikke 100% sammenlignes IMO.
millenniummillenniumSkrevet 04/01-15 08:35, rettet 04/01-15 08:39 
Mit største problem med Quantum 1) alt for meget action og kaotisk klipning (og det kommer fra en som normalt elsker action) 2) slutningen hvor hele hotellet gradvist eksploderer som følge af en mindre brand i en garage. Gad ikke overnatte i sådan en dødsfælde. :)

Er også en sucker for Die Another Day alene fordi den er så åbenlyst far-out, ikke fjernt fra old school 007. Alene scenen med laser-maskinen er da så Goldfinger-tunet som den kan være.
The medium is the message.
jaesjaesSkrevet 06/01-15 23:35 
Her:

Rigtig god - klart en af de bedste i kategorien "slow-paced eksistentiel sci-fi". Ganske tankevækkende, og det er et interessant fremtidsunivers de har kreeret. Joaquin Phoenix er god og Scarlett Johanssons stemmeskuespil er fantastisk.

Jack Ryan: Shadow Recruit:

Genkendelig, men heldigvis med nok små overraskende tiltag til, at det føles nogenlunde friskt. Over middel - som så mange film der blander genrer er den for kort, og historien kunne snildt have brugt et par flere scener/events.
millenniummillenniumSkrevet 07/01-15 09:09 
Lagde du mærke til, at der var ingen tastaturer i Her ...? :)
The medium is the message.
jaesjaesSkrevet 07/01-15 15:37 
Er der ikke et enkelt tastatur? Da han sidder og tester venindens spil, mener jeg, hun sidder og bruger tastatur, men det kan godt have været noget andet hun sidder med.

Hvis nej, har jeg ikke som sådan - lagde (selvfølgelig) mærke til, at de bruger stemmekontrol konstant, og synes det var noget af det interessante, i konteksten. Apropos spil, det andet spil - Tim Schafer m.fl. får en fest med at skabe festlig AI. Spilfiguren i Her var en beskeden forsmag :)
millenniummillenniumSkrevet 07/01-15 16:00, rettet 07/01-15 16:00 
Mener ikke jeg så noget tastatur på et tidspunkt, men kan ikke lige huske hvordan han tester hendes spil.

Lagde netop mærke til at det meste er enten stemmestyret eller gesture kontrol, som når han spiller derhjemme og bevæger tommelfingrene for at gå fremad. Der er INGEN controllers.

Gad godt være tænke-tank konsulent til sådan en film :-D
The medium is the message.
jaesjaesSkrevet 12/01-15 16:45, rettet 12/01-15 16:52 
3 Days to Kill:

Luc Besson har skrevet historien, og det føles også meget som en Besson-film, bare light. Måske fordi McG instruerer. Men synes sgu' den er helt ok. Det er absolut intet mesterværk, men den er bedre end anmeldernes 40/100 på iMDB IMO - min vurdering er tættere på bruger-scoren 6.2/10.

Costner gør det ret godt som skiftevis aldrende badass og småkikset familiefar, og Hailee Steinfeld, der spiller hans datter, samt Connie Nielsen som ekskonen, er begge også ganske gode i deres roller. Filmen veksler fint mellem action og drama, så jeg kunne fint leve med de ting der fungerer mindre godt. Amber Heard er fx ret hæslig som en CIA-agent der tilsyneladende har set for meget Pulp Fiction (det er nu nok Amber eller McG som har). Den går lige nu på Netflix US.
millenniummillenniumSkrevet 16/01-15 21:18, rettet 16/01-15 21:38 
172 Hours

Hashtag: film jeg ikke har fået set før nu.

Engang imellem hører jeg om en film, som jeg bare ikke har lyst til at se. Men så kommer jeg i tanke om: "for pokker, det et jo en Danny Boyle film". Og så får jeg lyst til at trykke Play.

Igen: som vi kender Boyle. Moderne. Vildt energisk. Ikke som de andre. En smule eksistentielt. Selv en historie om en mand, der sidder fast i en klippe, er fyldt med vildskab, mens en forventet, forceret klaustrofobi er komplet fraværende. Boyle dyrker ikke billige tragedier. Han laver i stedet interessante film.

Se DET er film.
The medium is the message.
NaieraNaieraSkrevet 16/01-15 22:33 
Jeg har ikke set den med alle de mange timer, men den nyere Danny Boyle-film Trance er helt sikkert værd at se.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!
nerosnerosSkrevet 16/01-15 22:55, rettet 16/01-15 22:55 
Ja 172 Hours er ret god.

Kender ikke Trance ;-)
Bashful Neophyte
millenniummillenniumSkrevet 20/01-15 14:05 
The Maze Runner

Ikke så slemt som hørt/ventet. Starten er bedst hvor historien er komplet underforklaret og drevet af sin mystik, som en blanding af Saw+Cube+Fluernes Herre. God pacing og spændende sekvenser i labyrinten, Karaktererne er dog ikke interessante nok til at bære vægten, men værst er dog slutningen som er forhastet og typisk med stort T.

I samme teen-sci-fi kategori: Langt bedre end Divergent, ikke på højde med Hunger Games.
The medium is the message.
NaieraNaieraSkrevet 20/01-15 14:24 
Har du hørt det skulle være slemt? Jeg har måske egentlig ikke hørt/ville høre så meget, men jeg synes, at den var go'. Selvfølgelig ikke så god som Hunger Games, men rigtig SPOILER-TEKST:
god post-apokalyptisk potentiale i slutningen
:)
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!
KillerBean2KillerBean2Skrevet 20/01-15 14:47, rettet 20/01-15 14:48 
Slutningen er dog, som millennium også nævner, elendigt eksekveret. Jeg fik personligt flashbacks til de mest elendige af Resident Evil -filmene. Virkelig kummerligt.

Anyway...

American Sniper:

Jeg tøvede lidt med at se den pga. det tåbelige navn, men er glad for, jeg gav den en chance. Virkelig god film. Den snubler lidt engang imellem, men generelt leverer den varen fra start til slut. Man kan næsten heller ikke forvente andet, når det er Clinten, der har instrueret. Jeg tager specielt hatten af for Bradley Cooper. Indtil nu har jeg mest set ham som en slags fattigmands Tom Cruise, men med præstationen i den her film krøller han alle mine tidligere tanker om ham sammen og tvinger mig til at æde dem.
AV Intelligent Terminal
millenniummillenniumSkrevet 20/01-15 15:00 
Og var det så nazistisk propaganda som Seth Rogen siger...?
The medium is the message.
WehnerWehnerSkrevet 20/01-15 15:04 
KillerBean2>
Jeg tager specielt hatten af for Bradley Cooper. Indtil nu har jeg mest set ham som en slags fattigmands Tom Cruise,

Det er edderbankeme en sviner, der vil noget :p

Find den kortlivede serie Kitchen Confidential. Der er Bradley Cooper biens knæ!
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
JmogJmogSkrevet 20/01-15 15:29 
The Imitation Game

Rigtig interessant persondrama om Alan Turing der for at bryde tyskernes Enigma-kode under 2. Verdenskrig bygger den første computer på trods af personlige psykiske problemer og en omverden der ikke forstår ham.

Hvis man godt kan lide Benedict Cumberbatch eller bare godt skuespil, så er den værd at se. Han er forrygende god i hovedrollen. Det er også en rigtig interessant fortælling om en af de mest utaknemmelige bedrifter under krigen. Stor anbefaling herfra.
dchangdchangSkrevet 20/01-15 16:03 
Apropos Danny Boyle, 127 Hours er skidegod, Slumdog Millionaire ok god, Sunshine f..king mega god. Ej at forglemme 28 Days Later, The Beach (ikke en af mine favoritter), Trainspotting m.m.

Naiera, kan du flette noget mere på om Trance? Har et eller andet jeg ikke kan lide ved James Mcavoy, tror måske at Wanted satte det igang. :-)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics; even if you win, you're still retarded.
NaieraNaieraSkrevet 20/01-15 16:34, rettet 20/01-15 16:36 
Det er en psykologisk thriller med gode performances af Will, Rosario Dawson og Vincent Cassel. Jeg vil ikke sige for meget, men husk at være vågen og ædru når du ser den.

At undgå film på grund af Will McAvoy synes jeg virkelig er en skam. Han er skidegod og har efterhånden været med i mange rigtig gode film.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!
dchangdchangSkrevet 20/01-15 16:42 
James, ikke Will fra Newsroom. :-)

Ok, må hellere få den set i sober tilstand. Har nu også set andre Mcavoy film siden, Wanted hænger bare dybt forankret i baghovedet hver gang.

Og få nu set 127 Hours. :-)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics; even if you win, you're still retarded.
KillerBean2KillerBean2Skrevet 20/01-15 16:49, rettet 21/01-15 12:42 
millennium>
Og var det så nazistisk propaganda som Seth Rogen siger...?

Muligvis. Men så er den det langt mere subtilt end f.eks. Battle Los Angeles.

Nahh... jeg synes faktisk ikke, American Sniper er så slem på det punkt. Der er nogle få 'Merica! -øjeblikke og der er nogle scener, hvor den nok er en anelse for sort/hvid mht. skurke og helte. Men for det meste synes jeg, den gør et meget godt stykke arbejde med at fastslå, hvor fucked krig er for alle parter involveret.

EDIT: http://www.cinemablend.com/new/Did-Seth-Rogen-Just-Refer-American-Sniper-War-Propaganda-69267.html
AV Intelligent Terminal
NaieraNaieraSkrevet 20/01-15 17:03 
dchang>
James, ikke Will fra Newsroom. :-)

Klebager, det er kun et par uger siden jeg så de sidste to sæsoner ;)
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!
jaesjaesSkrevet 25/01-15 11:36, rettet 27/01-15 08:28 
The Next Three Days:

Ret god thriller om en skolelærer (Russel Crowe), der beslutter, at hans morddømte kone (Elizabeth Banks) skal flygte fra fængslet. Som sædvanlig går anmelderne alt for meget op i, hvor plausibel historien er. Big News: Både filmfolk og seere kan (også) godt lide film, der ikke er voldsomt troværdige, fordi det netop er basis for en historie udover det sædvanlige.

Faktisk synes jeg ikke den er alt for slemt mht. troværdigheden, hvis det skal være med de briller på. Uanset er den virkelig spændende, specielt sidste tredjedel. Den leger også godt med det uforudsigelige ved livet som et tema. Det er et remake af en fransk film, men jeg var mere i humør til en amerikansk thriller. Er på den danske Netflix. Lad være med at se traileren aht. spoilere.

EDIT: "Tilfældigheder" rettet - "det uforudsigelige" passer bedre.
la0sla0sSkrevet 25/01-15 20:48 
Den er et remake af den franske Pour Elle/Alt for hende, som er endnu mere værd at se, men ja The Next Three Days er ganske fin underholdning, helt sikkert.
Hvad sker der?
jaesjaesSkrevet 26/01-15 15:58 
Ja, vil også gerne se originalen. Skulle have en speciel stemning.
NaieraNaieraSkrevet 26/01-15 16:32 
Den svenske Blu-ray kan fås hos CDON, men der mangler danske tekster.

Link...
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!
5'271 emne(r).

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig