Som sagt spiller stunts en stor rolle i spillet, og nogle af dem er virkelig totalt fede at udføre. Det er måske derfor, at spillet igen og igen advarer mod at udføre manøvrene i virkeligheden, da de er en 'smule' overdrevne. Så ved du det, hvis du skulle få lyst til at smutte ud og starte din flydende Yamaha og gøre spiller kunsten efter.
Spillets styring fortjener meget ros, da det fortrinsvis er den, der gør, at det er så sjovt at lave stunts. Kontrollen er stram og præcis og uden unødvendige dikkedarer.
Grafik
Splashdown er et vældig flot spil. Hvor der specielt er lagt kræfter i at gøre vandet så levende som muligt - hvilket lykkedes meget pænt. Bølger og vandskvulp ser meget ægte ud, og det eneste tidspunkt, hvor effekten taber lidt af sin værdi, er når man f.eks. sejler over bølger, der kommer ind med et nøjagtigt interval mellem hver. Dette er dog bestemt til at leve med, og man nyder hurtigt at se, hvordan ens scooter skaber en livagtig kølvandsbølge, når man suser rundt på banerne.
Lyd
Der er ikke så forfærdelig meget lyd i Splashdown men det, der er, er fuldt tilfredsstillende. Motorlydene er udmærkede og vandet skvulper og klukker som i virkeligheden.
Musikken er ikke nær så god med stadig helt ok.
Konklusion
Splashdown er et ganske fint spil, der bestemt fortjener en plads hos folk, der holdt af Waverace. Har man aldrig prøver et vandscooterspil, så er det bare ud og købe Splashdown, da det faktisk kun er marginalt dårligere end den gamle konkurrent til Nintendo64.
Den eneste mangel ved Splashdown er, at det ikke er muligt at spille 4 spillere - det ville have været alt for fedt. Man kan desværre ikke få det hele, og Splashdown klarer sig udmærket uden 4-spiller understøttelse.