tidsgrænserne, der til tider er unødvendigt stramme. En bedre løsning havde været, at lave missionerne mere krævende, med bedre plads til at bruge sin egen taktik. I længden er variationen heller ikke stor nok, da man kommer til at lave det samme om og om igen. Uanset hvordan reglerne vendes, så handler det om at køre fra ét sted til et andet.
Mange multiplayer-muligheder
Modsat PS2-versionerne understøtter Smuggler's Run: Warzones fire spillere på én gang. Dette er en velkommen tilføjelse og det giver bestemt spillet bedre holdbarhed. Der er en håndfuld forskellige spilmuligheder, hvoraf Bomb Tag virker som den bedste. Kørerne skal igen transportere smuglergods så hurtigt som muligt, men der er bomber i nogle af pakkerne. Har man fået fat i sådan én, gælder det om hurtigt at give den til en af de andre spillere, ved at køre ind i disse. Multiplayerelementet er sjovt, men der skal fire mennesker til for den maksimale underholdning.
Grov grafik
Grafisk gør Smuggler's Run: Warzones nogle ting rigtig godt og flere ting mindre godt. Vigtigst er hastigheden, der kører helt upåklageligt. Kun i multiplayer falder opdateringen til under 50 billeder i sekundet. Gengivelsen af landskabets form er også meget imponerende og man har næsten lyst til bare at køre rundt i det. Omvendt set er spillet meget trist at kigge på. Det hele er gråt og brunt, med total mangel på farve- og lysspil. Selv bilerne er blottede for flotte detaljer. Grafikken er god for spilbarheden, men ikke for øjet. Lydsiden gør sig ikke videre bemærket, udover at benytte en noget upassende musikstil.
Konklusion
Smuggler's Run: Warzones er udmærket underholdning - i nogle timer. Med tiden falder interessen og har man spillet et andet Smuggler's Run før, er der ingenting at komme efter. Multiplayermoden sikrer dog, at spillet holder længere, da det altid kan hives frem. Er der godt med venner omkring Gamecuben, kan karakteren således godt hives lidt op.