Grafisk er Red Card velfungerende uden at skille sig ud. Hverken omgivelser eller modeller imponerer, men bortset fra de enkelte situationer hvor kameraet ikke kan finde ud af at zoome ind, er man aldrig i tvivl om hvad der foregår. Spillet kører helt flydende ved 50 fps, hvilket giver et godt feel. Grafisk er spillet næsten identisk med PlayStation 2-versionen, dog med Gamecube-udgaven som den pæneste. På lydsiden lægger man især mærke til kommentatorerne, der er meget ensformige at høre på. De er desværre heller ikke særligt sjove eller beskrivende.
Ikke ekstremt nok
Problemet med Red Card er, at Midway ikke har gået linen ud. Hvor man i NHL Hitz og de lignende titler har koncentreret og intensiveret sportsgrenen ved at skære en masse overflødige ting væk og overdrive alting, så er dette spil i virkeligheden et helt traditionelt fodboldspil. Der er ingen pointe i at lave ekstreme tacklinger, når spillerne samtidig har ekstrem boldkontrol. Der er ingen pointe i at lave overdrevne skud, når målmanden samtidig står overdrevent godt. Det er spillet i en nøddeskal.
Bedre alternativer
Fodbold er en oplagt sportsgren til et ekstremt sportsspil, men Red Card griber det helt forkert an. Det fungerer slet ikke i singleplayer, hvor modstanderne generelt kun har en chance på held, der lugter af catchup. Som i PS2-udgaven redder målmanden på fantomvis alle skud fra nært hold, men det er dog blevet mere balanceret og spilbart. Spillets force skulle dog klart have været multiplayer, men på absurd kan man kun spille to mod hinanden. Red Card fortjener ikke at blive nævnt sammen med Midways ekstreme sportsspil og som traditionelt fodboldspil kan det ikke måle sig med de bedste. Nok savner Gamecube stadig et fodboldspil af Pro Evolution Soccers niveau, men både FIFA og ISS2 er langt bedre og i den anden ende har Segas Soccer Slam alt det, som dette spil burde have haft. Red Card sætter sig et sted midt i mellem og i det hele taget er det meget svært at se spillets berettigelse.