der ikke var helt på plads i sidste sæsons spil, så her har udviklerne gået ind og gjort den letteste sværhedsgrad klart lettere. Således er det ikke længere nødvendigt at køre kvalifikation, for man kan praktisk talt overhale hele feltet på én omgang. Det betyder bestemt ikke, at man savner udfordringer. På sværeste sværhedsgrad i simulation skal langt de fleste nok falde fra.
PS2-optimeret grafik
På det grafiske område ligner F1 2002 også sig selv. Dermed også sagt, at spillet stadig kun kører 25 fps. Dette er forsøgt skjult ved hjælp af PS2'ens motion blur-effekt, men selvom det giver et mere flydende indtryk, er det ikke nogen fuldgod erstatning. I flere situationer har man også brugt konsollens fokus-effekt og regnvejret leder tankerne hen på Metal Gear Solid 2. Det er rart at EA så småt begynder at optimere deres multiplatformsspil til de enkelte platforme. Samlet set er F1 2002 stadig et pænt spil, uden at imponere på nogen måde.
Det ligner sidste år...
Det er sjældent at EA's sportsspil gennemgår den store revolution fra år til år. F1-serien er bestemt ingen undtagelse. Faktisk mener selv EA, at forskellen er så begrænset, at de tidligere på året valgte at udsende konverteringen af F1 2001 til Xbox - vel og mærke under titlen F1 2002. Denne PS2-udgave er altså den eneste "rigtige" 2002-opdatering, men man skal stadig kigge efter forskellene for at opdage dem. Det gør isoleret set ikke F1 2002 til et dårligt spil. Det er et vellavet produkt, der kan hentes mange gode timer fra. Men det er altså tyndt af EA og har man et af de andre spil i forvejen, er der ingen grund til at investere i det nye. At den medfølgende manual kun er på svensk, trækker heller ikke ligefrem op.