X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Midnight Club: Street Racing


Vi har netop set nærmere på Smugglers Run som var udviklet af Angel Studios. Samme firma står også bag Midnight Club, et spil der umiddelbart minder meget om Midtown Madness, men det vender jeg tilbage til senere. Smugglers Run var ikke det perfekte PlayStation 2 spil, og vi var her på Gamepage ikke vildt imponeret af det, det store spørgsmål er jo så om Midnight Club klarer sig bedre. Lad os kigge nærmere på det!

Velkommen til klubben

I Smugglers Run var du kriminel, det er du vel egentlig også i Midnight Club, men det er ikke det der er det vigtige. Du er nemlig et medlem af ”Midnats klubben”. Den består af en masse fartglade mennesker, der elsker at køre stærkt i alverdens storbyer. Du er netop blevet optaget i denne ”eksklusive” klub, så du skal først til at bevise hvor god du virkelig er. Formålet med spillet er at vinde så mange biler som muligt. Du vinder en bil ved at slå dens ejer i et 1-on-1 løb igennem byens gader. Det kan dog være svært at skaffe kontakterne. Den eneste måde er ved at finde dem i byen. Når du har fundet en, så skal du følge efter ham i et stykke tid, for at bevise du kan køre bil, derefter udfordrer han dig til et løb. Hvis du vinder det, så skal I køre et 1-on-1, hvor indsatsen er jeres biler!

Rigtige byer

I Midnight Club kører du ikke blot rundt i nogle byer, som Angel Studios har siddet og opfundet. Spillet foregår nemlig i London og New Yorks gader. Det giver lige spillet et ekstra skub, og hvis man har været i en af byerne,
så vil man kunne nikke genkendende til mange ting. Byerne er også meget detaljeret, og i det hele taget rigtig godt lavet. Som i Midtown Madness så er der også masser af trafik, både fodgængere og andre biler. I det hele taget, så er byen opbygget nøjagtigt som i Midtown Madness spillene, men det er absolut heller ikke dårligt! Hvis du synes spillet ser godt ud på screenshots, så skal du prøve at se det når alt bevæger sig! Det er en fryd for øjet, og virkelig et godt eksempel på hvor kraftig Sonys lille kraftmonster egentligt er!

Lyden er også en fornøjelse at lægge ører til, og hvis man har koblet sin PlayStation 2 til et ordentligt surround anlæg, så vil man opleve et fantastisk køretur!

Køreglæden i spillet er også stor. I starten kører man rundt i nogle ret kedelige biler, men når man har slået en par af vennerne fra klubben, så begynder man at få biler der er værd at køre.

Holder spillet så?

Selvom princippet i spillet måske lyder lidt ensformigt, så er der faktisk utroligt underholdende. Du lærer hele tiden at blive bedre til at køre rundt i byerne, og efterhånden vil du faktisk kende hvert et hjørne. Det er en fantastisk følelse at powerslide igennem et sving i myldretiden, det skulle I prøve engang (I Midnight Club altså…)! Spillet har selvfølgelig også mulighed for at spille to personer mod hinanden, og det er absolut ikke kedeligt skulle jeg hilse at sige…

Alt i alt er Midnight Club et fantastisk PlayStation 2 spil, en klassiker er født!

Midnight Club: Street Racing (EU)
Anmelders vurdering
8/10

Midnight Club: Street Racing   © Rockstar Games 2000   (PS2)    1/3 Midnight Club: Street Racing   © Rockstar Games 2000   (PS2)    2/3 Midnight Club: Street Racing   © Rockstar Games 2000   (PS2)    3/3